De beste campingplassene i Norge

Camping har lenge vært populært blant nordmenn. Det er dog i all hovedsak turer over grensa til våre naboer i øst som har vært reisemålet, men i senere tid har vi sett at campingturer i Norge har blitt mer og mer populært.  

At Norge blir mer og mer populært er definitivt ikke rart. Vi bor i et av verdens vakreste land, med nydelige fjell og vakre fjorder som byr på helt fantastiske turer. 

Vi har tatt en nærmere titt på noen av de best campingplassene i Norge. 

Ting å gjøre på en campingplass 

Folk flest tilbringer ofte flere dager når de først overnatter på en campingplass, og da er det ekstremt viktig at man har noe å gjøre, spesielt om man reiser med barn. Heldigvis finnes det ofte store gressområder hvor man kan spille fotball, volleyball, badminton eller andre morsomme aktiviteter. 

For de som heller foretrekker litt roligere aktiviteter, er kortspill aldri feil. Det er også et veldig sosialt spill som passer utmerket for hele familien, eller vennegjengen. Et annet alternativ er jo å dra opp mobiltelefonen og prøve noen av kortspillene som finnes hos et nettcasino. Det byr definitivt på mye spenning, samtidig som du kan slappe av i hengekøya. 

De beste campingplassene i Norge

Norge er et ekstremt vakkert land, med vidstrakte fjell og nydelige fjorder – med andre ord – et perfekt land å feriere i. For de som foretrekker turer med campingbil eller med campingvogn er Norge helt ypperlig, og du finner en rekke campingplasser du kan stoppe på rundt omkring i landet. Vi har sett nærmere på noen av de beste campingplassene i Norge: 

Fagernes 

Fagernes camping ligger i Fagernes i Valdres, og er omgitt av vakker natur. Her finner du alt fra storslåtte fjell til en vakker innsjø hvor du kan kjøle deg ned på varme sommerdager. 

Risør 

Nær Risør sør i Norge finner du Sørlandet feriesenter – et utmerket feriested for barnefamilier. Her kan du ta med familien på svømmetur i tiltrekkende basseng, og nyte herlig utsikt over fjorden. 

Byrkjelo 

Byrkjelo camping ligger langs Storelva, nord for Sognefjord. Dette er en campingplass som er perfekt for familier, og for folk som liker å være aktive. Campingplassen er omgitt av fjell og du finner flere stier i området som byr på turer i fantastiske omgivelser.